Om os

KAFFEBØNNER HOS BRØD.

I Brød bruger vi kaffebønner fra:

Colombia, Brasilien, Nicaragua og Etiopien 

Alle fire slags bønner er i vores Brøds blend som vi også bruger i vores butikker, disse bønner er mellem ristet og rammer et bredt publikum. 

Vores Colombia og Espresso bønner er begge udelukkende vores Colombia bønne hvor vores Colombia er mellem ristet og vores Espresso er mørk ristet. 

Herunder er kan i se en nærmere beskrivelse af de fire kaffebønner:

Columbia: Meget alsidig men god mild med rund smag og aroma

Nicaragua: Fyldig krop med noter af appelsin, honning, abrikos og chokolade. Særdeles velbalanceret syrlighed.

Brasilien: Både en sød og stærk smag med noter af vin 

Etiopien: Med noter af frugt og en komplet kaffe oplevelse.

BRØDET OG DETALJERNE

Vi bringer det bedste frem i det vi gør, gennem en dyb forståelse af, hvad det kan blive til.

Vores brød er ikke kun bagt. Det er opdraget, fremelsket, dyrket og skabt med en kærlig hånd. Vi tænker selvfølgelig kvalitet hele vejen igennem brødet. Vi lader det udvikle sig naturligt, og forberedelserne kan naturligvis smages. Smørret er en garant for kvalitet, en naturlig ingrediens – og en hyldest til brødets bedste traditioner.

Vi dyrker enkelthed i vores sortiment. Vi nørder og går i detaljen med ALT hvad vi rør, derfor hylder vi princippet om få, men gode produkter på vores hylder.

KOM HJEM TIL OS

Der er en grund til, at her dufter af hjemmebagte boller, og at vores lokaler er åbne og indbydende. Den fynske rundhed og åbenhed ligger i vores natur, og vi vil så gerne have, at du føler dig overraskende godt hjemme.

Så selvom vi nogen gange har travlt, og der kommer mennesker ind og ud af døren, så vil vi gerne vise, at du er velkommen til at blive. Der skal være et kærligt flow, som du kan mærke du hører til i.

Vores indretning er enkel, rummelig og gennemtænkt. Nøje udvalgte lokale leverandører sikrer, at der er valgt bæredygtige løsninger, som holder. Der er altid en årsag til dét, vi gør.

BAGERIET OG NØRDERIET

Vi er nørdede i vores bageri med alt hvad vi lave af lækkert brød, boller og snegle.

Når vi træder ind i bageriet, skal det give mening for os, så vi har taget en beslutning for lang tid siden, hvilken produkter vi vil fremstille med omhu, perfektion.

Vi er en flok motiveret mennesker der elsker at lave lækre snegle, bagt med smør og masser af energi, som vi håber du kan smage, når du tager først bid.

De mindste ting kan gøre en forskel, og vores hemmelighed ligger helt klart i detaljen

John Damm-Ottesen (Founder)